Фірма одеського депутата отримає 109 млн гривень на ремонт дороги: деталі

На роботи планують витратити 109 млн гривень з держбюджету

В Одеській області планується ремонт ділянки дороги державного значення М-28 (Одеса — Южний — М-14). Як повідомляє місцеве видання "Виборчком", посилаючись на дані відкритої системи ProZorro, тендер на 109 мільйонів гривень вже виграла ТОВ "Ростдорстрой".

Планується відремонтувати близько двох кілометрів неподалік авторинку "Куяльник". В аукціоні за можливість виграти тендер брали участь три компанії — "Автомагістраль-Південь", "Давідшин" і "Ростдорстрой". Саме остання і надала найбільш вигідні пропозицію по оцінці своїх робіт.

picture

Так, Службі автомобільних доріг в Одеській області доведеться виділити цій фірмі суму в 109,5 мільйонів гривень.

Спочатку на перемогу серйозно претендувало ТОВ "Давідшин", представники якого на першому етапі аукціону запропонували провести ремонт дорожнього покриття за 109 млн 677,3 тис. гривень. Однак другий етап змінив все.

Переможцю виборів доведеться зайнятися не тільки дорожнім покриттям, але і прокладанням труб, вивезенням зайвого грунту, установкою ліній зв'язку та електропередач. Перелік всіх робіт розміщений на відразу декількох сторінках вимог до компанії-виконавця тендера.

picture

В Єдиному реєстрі юридичних осіб, ФОП і громадських формувань, засновником "Ростдорстрою" є комерційне ТОВ "Оттама". Згідно з документами, наявними в Мережі, кінцеві бенефіціари цієї фірми — Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Саме останній і має статус депутата міської ради Одеси. Більш того — в мерію він зайшов як представник фракції мера Геннадія Труханова "Довіряй справах", що робить ситуацію ще більш цікавою.

Кінцева дата виконання всіх прописаних в тендері робіт — 31 грудня 2022 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в міській раді Одеси нарешті оголосили про те, що починають підготовчі роботи до проведення реконструкції відомого дуже багатьом одеським водіям Іванівського мосту і шляхопроводу в цілому. Що заплановано і чому це виглядає в стилі "обіцяного три роки чекають", читайте в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися, у що перетворилися спеціальні габаритні ворота вартістю 2 млн доларів, які встановили на Іванівському мосту, щоб заважати проїзду великого вантажного транспорту. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися