Фракцію ОПЗЖ в міськраді Одеси може очолити людина з мерії — ЗМІ

За інформацією журналістів, нинішній голова фракції ОПЗЖ нібито не годиться для комунікації з іншими депутатами

Депутати Одеської міськради від політичної сили "Опозиційна платформа  за життя" можуть готуватися до зміни "адміністрації" всередині фракції. Принаймні, саме таку інсайдерську інформацію подає місцеве видання "Думська" із посиланням на свої джерела всередині партії.

Як стверджують журналісти, дуже скоро у фракції може відбутися голосування, на якому буде обраний новий лідер. Все начебто через те, що нинішній глава "ОПЗЖ" Богдан Гіганов у міськраді Одеси провалює комунікацію з усіма колегами — як по партії, так і поза нею.

"Здавалося б, друга фракція в місті, підтримка народних депутатів, вплив київських бізнес-еліт і багато інших бонусів, яких позбавлена провладна партія ("Слуга народу" — ред.), але, на жаль, нічого не їде далі їхнього партійного офісу. Подейкують, що вся справа в жадібності. Нібито умови, висунуті паном Гігановим, не влаштовують ні бенефіціарів міста, ні керівництво мерії. Взагалі, домовлятися з людиною, яка змінює умови кілька разів на день, намагаючись задовольнити свої апетити, не тільки нерозумно, а й небезпечно. Спробуй дізнатися, що у нього в голові буде завтра..." — цитує своє джерело "Думська".

Також співрозмовник журналістів розкрив, хто, найвірогідніше, прийде на зміну Гіганову. Так, однією із імовірних кандидатур зараз є Олександр Авдєєв, який очолює муніципальне управління ДАБК.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що поліцейські Одеської області затримали групу людей, які незаконно рубали ліс для подальшого створення деревного вугілля. Одним із організаторів схеми був депутат однієї з місцевих міськрад. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися