Маршрут вихідного дня: нардеп оригінально привітав Одесу з Днем міста (КАРТА)

На думку Гончаренка, люблячи Одесу, нею неможливо не гуляти

2 вересня наша улюблена всіма Одеса святкує свій 227-й день народження. З Днем міста її жителів вітають українці з усіх куточків країни, в тому числі і політики. Так, народний депутат від "ЄС" Олексій Гончаренко у своєму Telegram -каналами презентував особистий маршрут вихідного дня для Одеси.

Політик закликав усіх бажаючих зберегти його рекомендації і обов'язково скористатися ними по приїзду в Одесу.

Початок маршруту знаходиться на вулиці Коблевській. На думку Гончаренка, вона і паралельна їй вулиця Ніжинська є більш красивими місцями, ніж прославлена Дерибасівська.

"Прогулюючись по Коблевській, ви впретеся у Новий ринок. Раджу пройтися по великим корпусам, які недавно відреставрували, місцевий колорит при цьому не постраждав. Не спробувати там налитий південним сонцем одеський виноград буде великою помилкою", — вважає нардеп.

Після цього Олексій Гончаренко рекомендує пройтися по вулиці Ольгіївській прямо до Медичного університету. Як зізнався політик, для нього цей заклад є вельми важливим місцем, де він сам робив перші кроки у доросле життя, а ще познайомився зі своєю дружиною.

"Крім моїх особистих теплих спогадів, це один із найкрасивіших університетів в країні. (А який там Анатомічний корпус!)" — пише Гончаренко.

Біля Медичного університету депутат рекомендує відвідати ще одне культове місце — Одеський Художній музей на вулиці Софіївській. На думку Гончаренка, і місцевим жителям, і туристам слід обов'язково побачити, як в музей вдихнув нове життя вже, на жаль, покійний Олександр Ройтбурд.

Алексей Гончаренко, Одесса, День города

Фінальною крапкою маршруту від Олексія Гончаренка буде бульвар Жванецького, за бажанням можна прогулятися далі в район Тещиного мосту. Нардеп каже, що саме звідси відкриваються найприголомшливіші види на одеський порт, особливо на заході сонця.

"Це тільки один із можливих варіантів прогулянки по улюбленій Одесі, який змусить вас по-новому поглянути на наше приголомшливе місто, — зазначив політик. — Для любителів відпочинку в менш жвавих і більш зелених місцях — рекомендую верхню терасу Траси здоров'я. Театралам, крім всіма улюбленого Оперного, хочу порадити Театр на Чайній — фантастичну трупу, яка зараз дає вистави в Палаці студентів на Маразліївській".

Свій пост депутат закінчив щирими привітаннями Одесі з Днем міста.

Алексей Гончаренко

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" розповідали, яка програма заходів запланована на День міста. Куди піти і що подивитися 2 вересня, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ми повідомляли про графік перекриття вулиць до Дня міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися