Головою управління торгівлі Одеси може стати ексголова Приморської податкової — ЗМІ

Претендентка на посаду в міськраді їздить на «Ауді» за понад 2 млн гривень

Питання про те, хто стане новим керівником правління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів в Одеській міськраді, залишається відкритим. Однак, судячи з інсайдерської інформації, поданої в Telegram-каналі "Чеснок", імовірною претенденткою на цю посаду є Ірина Ястремська.

Чиновниця раніше очолювала Приморську податкову інспекцію. Як стверджують інсайдери, і сама Ястремська, і її сім'я — досить заможні. Про це можна судити завдяки її декларації.

"Її сім'я володіє двома квартирами в Одесі на загальну площу 59,5 кв.м, будинком на 120 кв.м, земельними ділянками площею майже на 13 тис. кв.м, велика частина яких куплена в 2019 році, також є і три нежитлових приміщення на 937, 2 кв.м", — відзначають адміністратори "Чеснока".

Також у декларації вказано автомобіль "AUDI Q8" вартістю 2 мільйони 247 тисяч гривень. Правда, власником вважається не сама пані Ястремська, а її цивільний чоловік Олексій Лаптієв.

Згідно з інформацією "Чеснока", Лаптієв пробував свої сили в політичному житті Одеси, балотуючись в депутати міськради від "Слуги народу". Чоловік є власником спортивно-мисливської підприємства "Таргет".

"За законом підлості у цієї фірми є податковий борг в 100 тисяч гривень", — наголошується в публікації Telegram-каналу.

Також у розпорядженні сім'ї Ястремської знаходиться "легковик" Daewoo Nexia 2010 року випуску і моторний човен "МІК 0439".

Слід зазначити і кількість готівки, яку задекларувала чиновниця. Так, згідно з документами, вона володіє 826 тис. гривень і 105 тис. доларів.

Якщо Ірина Ястремська дійсно мітить в міськраду, то вона обійме посаду раніше звільненого Олексія Козлова. "Коментарі Одеса" докладно розповідали про цей кейс.

Також на порталі ви можете дізнатися, чим для мера Одеси Геннадія Труханова може бути небезпечним закон про місцевий референдум.

Джерело: https://t.me/chesno_OK/1213


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися