Перестановки в міськраді Одеси: Труханов звільнив голову управління торгівлі

Олексій Козлов пробув на посаді без малого півроку

Усередині Одеської міської ради намічаються чергові перестановки. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на офіційний сайт міста, Геннадій Труханов підписав розпорядження про звільнення керівника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів міськради.

Згідно з документом, опублікованим на ресурсі, Олексій Козлов сам написав заяву про звільнення. Звичайно, причина такого рішення не розголошується.

Відзначимо, що про Козлова, як чиновника, відомо не так вже й багато. До призначення в управління торгівлі мерії Одеси місцевий політик працював в муніципальному департаменті аналітики і контролю — був його директором.

На посаду в міськраді був призначений у березні 2021 року. Спочатку був виконуючим обов'язки, потім вступив на посаду повноцінно. Так, Олексій Козлов був "головним" стосовно торгівлі в Одесі без малого півроку.

Труханов звільнив главу управління торгівлі

Відомо, що керівником управління він став після Сергія Машьянова. Останнього, до речі, вважають ставлеником колишнього віце-мера Одеси Олеся Янчука.

Підкреслимо, що наразі ще невідомо, хто стане наступним начальником управління торгівлі в мерії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що депутати Одеської міськради від політичної сили "Опозиційна платформа — за життя" можуть готуватися до зміни "адміністрації" всередині фракції. Згідно з інсайдерською інформацією, дуже скоро у фракції може складатися голосування, на якому буде обраний новий лідер. Все нібито через те, що нинішній глава "ОПЗЖ" Богдан Гіганов в міськраді Одеси провалює комунікацію з усіма колегами - як по партії, так і поза нею. Хто може стати новим керівником фракції, читайте в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що і Відомо своїми кілька резонансними слухань суддя Малиновського районного суду Одеси Віктор Корой був відправлений у відставку Вищою радою правосуддя. Суддівського справі Корой віддав 28 років. Більше подробиць — у нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися