Чиновник мерії Подільська в Одеській області попався на підкупі члена виборчкому

Начальник одного з управлінь Подільської міськради запропонував хабар члену міськвиборчкому, щоб той не реєстрував кандидатів від конкуруючої партії

Співробітники Служби безпеки України викрили чиновника мерії Подільська Одеської області на підкупі членів виборчої комісії на користь однієї з політичних сил. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Оперативники встановили, що організатором підкупу є начальник одного з управлінь Подільської міськради, який також є депутатом міськради. За різні суми винагороди він запропонував члену міського виборчкому не реєструвати кандидатів від конкуруючої політичної сили і забезпечити позитивне голосування з лобістських питань його партії.

За наявною інформацією, дії депутата координував один із керівників Одеської облради. Він має спільні бізнес-інтереси в регіоні з чинним народним депутатом України. Перемога на виборах до Подільської міськради потрібної політсили повинна сприяти "розвиткову" їх бізнесу.

Правоохоронці затримали керівника управління мерії в Подільському при передачі члену виборчкому частини хабара.

Досудове розслідування ведеться за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України - "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися