Наталя Мішина про плани на майбутнє і підступи опонентів

Наталя Мішина про плани на майбутнє і підступи опонентів

Глава Фонтанської сільради Наталія Мішина, мабуть, відомо всім одеситам і жителям області - жінка є активним лобістом багатьох соціальних та інфраструктурних ініціатив, одіозним політиком, яка не боїться критики і опозиції, а також успішним керівником.

Варто відзначити, що чиновниця не поспішає залишати свій пост, тому на виборах 2020 знову висуває свою кандидатуру - впевнена: за останні роки разом з жителями ввіреній їй Фонтанки вдалося домогтися багато чого, однак, більш масштабні вершини - ще попереду.

Особливу увагу Мішиной падає на розвиток дитячої інфраструктури. Під час одного зі своїх останніх звітів глава Фонтанки Наталя Мішина розповіла, що серед пріоритетів села - соціальні програми. Зокрема, сільська рада виплачує стипендії кращим учням школи за підсумками року, переможцям всеукраїнських та міжнародних конкурсів, олімпіад і змагань, а також різні види допомог, в тому числі сім'ям при народженні першої дитини, дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування.

Більш того: активно вирішується питання з відсутністю або наповненістю шкільних і дошкільних навчальних закладів. Серед головних досягнень глава громади зазначила перемогу Фонтанки в районному конкурсі на кращий благоустрій, визнання місцевого Будинку культури кращим серед сіл України, відкриття дитячого садка "Капітошка" та відкриття Центру надання адміністративних послуг, в якому найближчим часом будуть видавати ID-карти і закордонного паспорта. Більш того: в планах Наталії Мішиной - реалізувати проект будівництва великого поліфункціонального спорткомплексу, щоб діти могли активно проводити своє дозвілля недалеко від будинку, а також завершити будівництво ще однієї школи.

Ще один важливий проект - реконструкція траси "Одеса-Південний" яка довгий час була дійсно випробуванням як для автомобілів, так і для їх водіїв. Наталя Мішина була однією з перших, хто підтримав таку ініціативу, адже траса М-28 має стратегічне значення не тільки для регіону, але і в цілому для України з огляду на промислової насиченості цієї ділянки узбережжя. Кожен день по ній пересувається транспорт, забезпечуючи працездатність великих, ключових підприємств Одеської області. До того ж дорога пролягає вздовж курортної зони узбережжя Чорного моря, куди щороку приїжджають туристи. Серед іншого - облаштування велодоріжок та реконструкція тротуарного покриття в селах.

Крім того, політик активно цікавиться і бізнес-проектами. Нещодавно стало відомо про можливе будівництва двох супермаркетів відомих торгових мереж, платежі яких значно збільшать надходження до місцевого бюджету. Зростання доходів очікується і за рахунок внесків пайової участі від багатоповерхової забудови.

Незважаючи на активну діяльність, політика Наталії Мішиной подобається не всім, тому опозиціонери не гребують "прив'язати" до жінки кілька скандальних звинувачень. Однак, вона запевняє: вся робота робиться тільки на благо жителів області!

- Є група людей, які дестабілізують роботу Фонтанської сільської ради і намагаються дискредитувати мене, не маючи достатніх на те підстав або доказів. Благо, ми рухаємося в правильному напрямку і вже сьогодні нам є, чим пишатися. Ми будемо працювати, незважаючи на брудні дії опонентів, - заявляє Мішина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися