Одеська обласна ТВК не змогла вчасно оголосити результати виборів

Результати виборів депутатів в Одеську обласну раду не оголосили через технічний збій

Одеська обласна територіальна виборча комісія 8 листопада не змогла встановити результати виборів депутатів Одеської обласної ради, незважаючи на те, що документи від останньої - Одеської міської ТВК - взяли увечері 7 листопада. Про це пише "Izbirkom.org.ua".

Обласна ТВК оголосила перерву до 9 листопада, а спостерігачеві ОПОРИ в комісії пояснили, що при внесенні даних в електронний протокол стався технічний збій, через що процес доведеться повторити.

Нагадаємо, що відповідно до ст.256 Виборчого кодексу обласна територіальна виборча комісія на своєму засіданні на підставі протоколів про підсумки голосування в межах територіальних виборчих округів з відповідних місцевих виборів (в тому числі з поміткою "Уточнений") не пізніше ніж на 12-й день після дня голосування встановлює результати виборів депутатів у єдиному багатомандатному виборчому окрузі, про що складає протокол про результати виборів.

Територіальна виборча комісія може продовжити не більше ніж на один день зазначений термін у разі необхідності надання територіальній виборчій комісії часу для подання протоколу з позначкою "Уточнений".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися