В Одесі відкриється прес-клуб Болгарського телеграфного агентства: чим він займатиметься

Болгарія також анонсувала новий пакет допомоги Україні

Днями в Одесі відкриється прес-клуб Болгарського телеграфного агентства. Це допоможе доносити до болгарської та європейської спільноти правду про війну в Україні та про поточну ситуацію.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

За словами мера Одеси Геннадій Труханова, російська пропаганда активно працює, тож сторони також обговорили співпрацю у культурній та інформаційній сферах.

Болгарське телеграфне агентство – національне інформаційне агентство Республіки Болгарія, створене ще у 1898 році.

Зазначимо, Болгарія передасть Україні новий пакет військової допомоги відповідно до українських запитів і наявних ресурсів.

За обсягом допомогу буде надано в тому самому обсязі, що й минулого разу. Ми дістаємо зі складів те, що перебуває у справному стані, має більший ресурс, але, скажімо, 30-40 і більше років, а там із вартістю завжди є питання, що саме ми маємо на увазі, як ця вартість розраховується, - розповів прем'єр-міністр Болгарії Тодор Тагарев.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що українські моряки навчатимуться у віртуальній реальності. Через обмеження доступу до українських портів через агресію Росії уряд Великої Британії фінансуватиме навчання моряків в Україні.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися