Велика Британія фінансуватиме навчання моряків за допомогою віртуальної реальності

Крім того, українці отримають фінансову підтримку для проходження кадетської практики

Українські моряки навчатимуться у віртуальній реальності. Через обмеження доступу до українських портів через агресію Росії уряд Великої Британії фінансуватиме навчання моряків в Україні.

Про це йдеться на сайті британського уряду.

Віртуальну реальність, яку надають гарнітури віртуальної реальності можна використовувати під час морської підготовки, щоб дати можливість курсантам відпрацьовувати сценарії реального життя в морі.

Крім того, українці отримають фінансову підтримку для проходження 3-річної кадетської практики у Великій Британії, скориставшись  всесвітньо відомою морською підготовкою, щоб стати офіцерами на великих суднах, таких як контейнеровози.

Новий пакет оголосили 21 червня, він має на меті допомогти у відновленні української транспортної системи після повномасштабного вторгнення Росії. Так само, оскільки небо України закрито для комерційних літаків, фінансування DfT підтримає відрядження українських диспетчерів повітряного руху для підтримки їхніх навичок і навчання у Великобританії.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що відтепер моряки зможуть подати заяву та отримати кваліфікаційні документи через довірену особу. Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України. Там зазначали, що зміни до постанови №1499 внесли за спільної ініціативи Мінвідновлення та Адміністрації судноплавства. 

Також нагадаємо, що моряк з Одеської області виграв судову справу проти Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування, яку розглянув Одеський окружний адміністративний суд 13 березня.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися