Нардеп з Одеси стане президентом Комітету ПАРЄ: подробиці

Гончаренко прокоментував своє назначення на посаду президента ПАРЄ

Вперше в історії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) українець став президентом Міграційного комітету. Рішення про це вже прийнято, і на наступній сесії ПАРЄ, яка відбудеться у січні, це назначення буде формально затверджено. Про це народний депутат Олексій Гончаренко повідомив у своєму Telegram-каналі.

На посаді президента Комітету з міграції та біженців він отримає можливість впливати на ключові аспекти міграційної політики в Європейському парламентському сході. Новий президент Комітету також стане членом Бюро ПАРЄ.

Я стану президентом Комітету ПАРЄ з міграції та біженців. Рішення вже прийнято. На січневій сесії ПАРЄ буде формально затверджено. Що ще значить президентство в Комітеті? Я стаю членом Бюро ПАРЄ. Керівного органу ПАРЄ. Дуже важливі новини. Дякую європейським колегам за підтримку та довіру!, – написав нардеп. 

picture

Нагадаємо, Олексій Гончаренко, народний депутат від партії "Європейська Солідарність", розкрив скандальний факт – поліція розпочала кримінальне провадження через встановлення "прослушки" у його домі. Про це він повідомив у себе на сторінці в telegram.  За офіційним повідомленням, Гончаренко отримав відповідь від Національної поліції на свій депутатський запит. Відзначено, що досудове розслідування розпочато згідно з частиною першою статті 182 (Порушення недоторканності приватного життя).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися