У нардепа з Одеси виявили "прослушку": кого підозрює Гончаренко

"Жучка" ймовірно встановив так званий майстер по ремонту інтернету

Олексій Гончаренко, народний депутат від партії "Європейська Солідарність", розкрив скандальний факт – поліція розпочала кримінальне провадження через встановлення "прослушки" у його домі. Про це він повідомив у себе на сторінці в telegram. 

За офіційним повідомленням, Гончаренко отримав відповідь від Національної поліції на свій депутатський запит. Відзначено, що досудове розслідування розпочато згідно з частиною першою статті 182 (Порушення недоторканності приватного життя).

Я дивлюсь, що прослуховуючі засоби зараз дуже популярна тема, враховуючи, що позавчора такі засоби знайшли в кабінеті Залужного. Що відбувається?, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, 26 листопада, Гончаренко повідомив в Телеграмі, що невідомі особи під прикриттям ремонту Інтернету намагалися встановити пристрій для прослуховування в його оселі. Варто зазначити, що посвідчення "ремонтника" за словами нардепа виглядало сумнівно і було виписано на компанію, назва якої ледь відрізняється від провайдера на одну літеру.

Десь тиждень тому у мене зламався інтернет вдома. Я був весь тиждень в Києві, і вирішив зайнятися цим по приїзду. Але вчора без жодного виклику сам подзвонив "майстер". Не дочекалися) Сьогодні він прийшов, неначе співробітник інтернет-компанії, який мав його полагодити. Але коли я подзвонив в цю компанію, виявилося, що вони нікого до мене не відправляли. Тоді я викликав поліцію, – написав Гончаренко. 

Нагадаємо, 15 грудня Національне антикорупційне бюро (НАБУ) та Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершили розслідування у справі щодо в.о. голови Комінтернівського райсуду Одещини. Посадовець був викритий на отриманні неправомірної вигоди у розмірі майже 50 тис. гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрій

19 грудня 2023, 15:13

В 2019 році народ України проскочивши охлократію попрямував через автократію в тоталітаризм. Вітаю виборців 73% від 41%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися