Одеса та ПРООН: спільні проєкти та майбутні перспективи

Геннадій Труханов обговорив співпрацю з представником ПРООН у справах Європи

З 10 січня 2024 року заступник регіонального директора Регіонального бюро ПРООН у справах Європи, пан Нік Хартманн, прибув до України для офіційного візиту, починаючи його з міста Одеса. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Під час зустрічі з мером Геннадієм Трухановим обговорювались результати реалізації попередніх проєктів та плани на майбутнє. З 2019 року Одеса вже успішно втілює 5 проєктів, фінансовані Європейським інвестиційним банком. Зокрема, відремонтовано школу №41 та корпус міської лікарні №8, і триває ремонт трьох інших шкіл.

У цьому році планується розпочати реалізацію ще 7 проєктів, з яких 5 спрямовані на поліпшення умов надання медичної допомоги.

Мер Одеси підкреслив важливість підтримки ПРООН у питаннях ремонту та облаштування укриттів у підвалах житлових будинків, особливо в умовах загострення конфлікту. Вже у 2022 році завдяки такій співпраці вдалося відремонтувати та оснастити 2 сховища в Одесі,


Нагадаємо, у рамках свого візиту до Одеси представники українського та європейського офісів Програми Розвитку Об'єднаних Націй (ПРООН) здійснили екскурсію до ліцею, розташованого в Пересипському районі міста. Тут було реалізовано перший проєкт у рамках Програми відновлення України, яку підтримує ПРООН.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися