В Одесі реалізували перший проєкт відновлення за підтримки ПРООН: про що йдеться (ВІДЕО)

Офіційний візит ПРООН в Одесу

У рамках свого візиту до Одеси представники українського та європейського офісів Програми Розвитку Об'єднаних Націй (ПРООН) здійснили екскурсію до ліцею, розташованого в Пересипському районі міста. Тут було реалізовано перший проєкт у рамках Програми відновлення України, яку підтримує ПРООН. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Ми вже декілька років працюємо з командою ПРООН, і мені дуже приємно знову зустрічати їх в Одесі. Радий новим знайомствам — до нас приїхав пан Нік Хартманн, який опікується в європейському офісі ПРООН країнами Східної Європи, зокрема Україною, – сказав мер Одеси Геннадій Труханов. 

Пан Нік Хартманн підкреслив важливість подальшої співпраці та створення належних умов для освіти в навчальних закладах. Геннадій Труханов також відзначив важливість співпраці у сфері ремонту та облаштування сховищ.


Нагадаємо, вже сьогодні школярі Одеської області повернуться до традиційної форми навчання. Завдяки злагодженій роботі комунальників, енергетиків та усіх служб, залучених в подоланні наслідків складних погодних умов, заклади освіти Одещини усіх типів та форм власності повертаються до очного навчання.

“Коментарі” писали, що Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися