На Одещині заклади освіти повертаються до очного режиму роботи

З 11 січня 2024 року одеські школярі повертаються на навчання

Вже завтра школярі Одеської області повернуться до традиційної форми навчання. Завдяки злагодженій роботі комунальників, енергетиків та усіх служб, задіяних в подоланні наслідків складних погодних умов, заклади освіти Одещини усіх типів та форм власності повертаються до очного навчання. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

“Заклади будуть працювати у своєму звичайному режимі. Відповідно до того, яку форму навчання вони обрали на початку навчального року — очну чи змішану”, - йдеться в повідомленні.

Раніше “Коментарі” писали, що протягом кількох днів на Одещині вирувала негода. Саме тому в місті були розгорнуті травматологічні пункти. В департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради розповіли, що впродовж 9 січня до міських травмпунктів звернулись 34 людини. Про це повідомили місцеві ЗМІ. Як зазначили медики, то це невеликий показник, порівняно з попередніми роками, коли за день могло звернутись до ста людей.

Нагадаємо, що на автомобільних дорогах загального користування державного значення Одеської області ускладнень в русі немає. Проїзд забезпечено. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області. Впродовж минулої доби, та зараз дорожники продовжують усувати наслідки негоди, виконуючи снігоочисні роботи та обробку автомобільних доріг протиожеледними матеріалами. Всього працює 117 одиниць дорожньої техніки та 143 працівника.

Крім того, упродовж 9 січня робоча бригада працівників енергетичних служб активно працювала для відновлення електропостачання в Одеській області після снігопадів та сильного вітру. 

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися