Автомобільні дороги на Одещині: яка ситуація після негоди

Синоптики запевняють, що циклон покидає Одеську область

На автомобільних дорогах загального користування державного значення Одеської області ускладнень в русі немає. Проїзд забезпечено. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Впродовж минулої доби, та зараз дорожники продовжують усувати наслідки негоди, виконуючи снігоочисні роботи та обробку автомобільних доріг протиожеледними матеріалами. Всього працює 117 одиниць дорожньої техніки та 143 працівника.

Циклон покидає Одеську область, проте мінусова температура зберігатиметься продовж всього тижня. В службі просять всіх учасників дорожнього руху враховувати це.

Погода на Одещині: 

температура повітря від від -12ºС до -6ºС;

опади майже відсутні, лише на півдні області спостерігається невеликий сніг. За прогнозом об 11:00 він припинеться.;

північний 3-8 м/с, пориви вітру 6-14 м/с;

покриття доріг засніжене, місцями мокре.

Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

“Коментарі” писали, що За останні декілька годин енергетикам вдалося відновити електропостачання в 23 населених пунктах Одеської області. Станом на 08:00 на Одещині, через негоду, 191 населений пункт лишається без електропостачання. Аварійні бригади ДТЕК продовжують відновлення. Про це повідомили в компанії. 

Нагадаємо, що у комунальних підприємств та медзакладів під рукою понад 4000 генераторів. Щоб працювати попри перебої зі світлом. Готові й пункти незламності. Нині на території Одеської області їх працює 399, ще 413 готові розгорнути у разі потреби. У посиленому режимі й аварійні бригади енергетиків ДТЕК.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися