Відключення електропостачання: скільки населених пунктів залишаються без світла на Одещині

В Одеській області енергетики працюють у посиленому режимі роботи

За останні декілька годин енергетикам вдалося відновити електропостачання в 23 населених пунктах Одеської області. Станом на 08:00 на Одещині, через негоду, 191 населений пункт лишається без електропостачання. Аварійні бригади ДТЕК продовжують відновлення. Про це повідомили в компанії. 

Проте, негода триває, тому можливі додаткові відключення по області. 

“Бережіть себе і своїх рідних та не наближайтеся до ліній електропередачі. А поки ви будете відпочивати, наші хлопці працюватимуть всю ніч, щоб повернути світло у ваші домівки”, - йдеться в повідомленні.

Протягом дня вчорашнього дня фахівці ДТЕК відремонтували 110 повітряних ліній, заживили 3 311 трансформаторних підстанцій, повернули світло для 148 тисяч родин у 466 населених пунктів області.

Станом на 20:00, 8 січня тимчасово без світла залишались ще 39 тисяч родин в 228 містах і селах області. Найбільше постраждали Подільський, Березівський та Роздільнянський райони.

Щоб відновити електропостачання, енергетики виконують ремонт 63 повітряних ліній, що живлять 1 015 трансформаторних підстанцій. Для цього задіяні всі необхідні фахівці.


Коментарі” писали, що на Одещині енергетики ДТЕК ліквідовують наслідки негоди, що почалася з вечора 7 січня. Протягом доби спеціалісти відремонтували 16 повітряних ліній, 411 трансформаторних підстанцій та повернули світло для 22 668 родин у 73 населених пункти. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Нагадаємо, що у комунальних підприємств та медзакладів під рукою понад 4000 генераторів. Щоб працювати попри перебої зі світлом. Готові й пункти незламності. Нині на території Одеської області їх працює 399, ще 413 готові розгорнути у разі потреби. У посиленому режимі й аварійні бригади енергетиків ДТЕК.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися