В Одесі театр юного глядача підготував велику програму для дітей: деталі

Одеський театр юного глядача на свята запрошує дітей на прем’єру про ганчір’яну ляльку

Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король.

“Наша новорічна кампанія розпочалася ще 5 грудня. Ми запросили до театру понад 100 сімей з інвалідами та показали нашу виставу “Кіт-Муркіт та Сонько-Дрімко” – музична феєрія з українськими колисанками, її дуже люблять діти. Це була повністю благодійна подія, всі були щасливі. А потім на Святого Миколая ми відкрили виставку “Різдвяне Диво” та також запросили дітей, зробили для них подарунки. Виставка працює і зараз впродовж всіх свят в грудні та січні”, – повідомила головний адміністратор.

Театр давно і щільно працює з тимчасовими переселенцями, дітьми-інвалідами, приймає багатодітні сім’ї, а також відкритий до співпраці з різними громадськми організаціями та фондами.

“Для дітей на свята ми зробили прем’єру “Реґґеді Енн. Ганчір’яна лялька” про дівчинку Марселлу та її ганчір’яну ляльку. Це вистава для дітей і дорослих. Хочу нагадати, що в нас сімейний театр, в нашому репертуарі понад 40 вистав, і всі вони сімейні. Наші вистави “Джалапіта” та “Поліанна” про дівчат люблять всі. На грудень ми зробили прем’єру “Зимова казка” – запрошуємо. На всі свята ми приймаємо дітей, хто пережив окупацію, у кого батьки на фронті, хто став вимушеним переселенцем”, – підсумувала Ганна Король

“Коментарі” писали, що не дивлячись на війну та обстріли Одеси, Одеський академічний театр ляльок зробив за 2023 рік декілька прем’єр, а зараз готує особливу програму з прем’єрою вистави “Украдене Різдво” про сучасний час і маленьких українців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися