Японія виділяє допомогу для відновлення Одеси: подробиці

Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) надає підтримку Одесі у відновленні та реконструкції

В Одесі відбулося засідання Робочої групи, присвячене обговоренню питань технічної та технологічної підтримки від Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) у процесах відновлення та розбудови критичної інфраструктури міста під час воєнного конфлікту. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Засідання було проведено за участю першого заступника міського голови Олександра Філатова та заступника міського голови Павла Вугельмана, які спільно керують цією ініціативою.

У ході зустрічі учасники висвітлили інноваційні підходи Японії у справах відновлення після надзвичайних ситуацій та обговорили можливі шляхи реалізації проєктів з розвитку інфраструктури в умовах повноформатної війни.

JICA, яке є ключовим агентством для японської офіційної допомоги з розвитку, надає значний внесок у соціально-економічний розвиток та відновлення різних регіонів світу, зокрема України, яка постраждала від російської агресії.

Співпраця Одеси з JICA стане частиною проєкту екстреного відновлення та реконструкції України, що здійснюється за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Гуманітарна допомога Одещині 

Фонд AGENDUM Латвії подарував автомобіль Комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси". Подія відбулася 13 лютого за підтримкою Посольства Латвійської Республіки в Україні.

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися