Швейцарія передала Одещині важливу гуманітарну допомогу

Швейцарія передала Україні вже 25 автомобілів швидкої

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Це не перший раз, коли Швейцарія виручає Україну в гуманітарних потребах. Загалом, протягом 2023 року Швейцарія передала Україні вже 25 автомобілів швидкої медичної допомоги. 

Отримані автомобілі будуть передані медичним закладам Чернігівської, Харківської, Запорізької, Миколаївської та Одеської областей, особливо враховуючи труднощі, з якими ці регіони стикаються. Більшість з них є прифронтовими, що піддаються постійним обстрілам і мають критичний стан дорожньої інфраструктури. Ці нові автівки забезпечать ефективну евакуацію поранених та хворих, сприятимуть якісній роботі медичних працівників та покращать загальний стан надання медичної допомоги в регіонах.

Гуманітарна допомога Одещині

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей.

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися