Одеські рятувальники отримали снігоболотоходи: більше про нові авто

Снігоболотохід "Богун" — український рятувальний автомобіль підвищеної прохідності

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Ми часто повторюємо, що ДСНС – одна велика родина. Це не лише на словах, а підкріплюється і ділом. Наші колеги з Головне управління ДСНС України у Миколаївській області та у Херсонській області передали нам 2 всюдиходи "БОГУН", які є ефективними під час таких негод, яка нещодавно пройшла Одеським регіоном, – йдеться в повідомленні. 

Що відомо про снігоболотоходи "БОГУН"

Снігоболотоход "Богун" — використовується як для порятунку людей в снігових заметах, так і для подолання сипучих ґрунтів та водних перешкод.

Ці сучасні рятувальні транспортні засоби оснащені передовою технікою, включаючи звукові сигнальні пристрої, світлодіодні фари, камери, GPS-навігатори та інше. Вони використовуються не лише в рятувальних місіях, але й в логістичних та евакуаційних роботах. За словами фахівців, ці транспортні засоби грають ключову роль у підтримці безпеки та ефективності роботи в умовах непередбачених ситуацій.

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися