Володимир Зеленський приїхав в Одесу: що обговорювали на нараді

В Одесі обговорили зміцнення регіональної безпеки та підготовку до опалювального сезону

Сьогодні в Одесу прибув Президент України Володимир Зеленський. В ході візиту Верховний Головнокомандувач провів нараду з військовим керівництвом, представниками правоохоронних органів та обласною владою, де було обговорено  низку питань, включаючи підготовку міста та області до зими та захист від російського терору. 

Про це Президент повідомив у себе в Телеграм.

Докладно обговорили підготовку до опалювального сезону, захист обʼєктів енергетики, наслідки російських обстрілів портової інфраструктури, потреби системи ППО. Працюємо як удома, в Україні, так і з партнерами, щоб дати більше захисту державі та людям, – зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що начальник Одеської ОВА Олег Кіпер та Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні, пан Мартін Єґер, зустрілися для обговорення ряду ключових питань що стосуються розвитку Одеської області. Зокрема йдеться про об'єкти транспортної та логістичної інфраструктури Одещини, безпеку регіону та важливості експорту українського збіжжя.

Також зазначимо, що заступник голови Одеської ОВА Роман Григоришин зустрівся з Головою з питань реконструкції сектору водопостачання Швейцарської гуманітарної допомоги Посольства Швейцарії в Україні Івонн Мюллер. З іноземними гостями обговорили актуальну ситуацію в регіоні, зокрема, наслідки нещодавніх масованих обстрілів міста Одеси та області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися