Важливо

Зеленський зустрівся з ВПО в Одесі: що він обговорив і що пообіцяв

На цю мить в обласному центрі соціально-психологічної допомоги проживає 69 громадян, серед яких 17 – діти

Під час своєї робочої поїздки на Одеську область, Президент України Володимир Зеленський відвідав обласний центр соціально-психологічної допомоги. Цей центр став домівкою для внутрішньо переміщених громадян із різних регіонів України, а також тих, кого евакуювали із сектора Газа. Про це повідомляє Офіційне інтернет-представництво Президента України. 

Під час візиту, глава держави вивчив умови проживання жителів центру, які із Харківщини, Херсонщини, Донеччини, Луганщини та Дніпропетровщини. На цю мить в обласному центрі соціально-психологічної допомоги проживає 69 громадян, серед яких 17 – діти. Президент поцікавився розв’язанням поточних проблем мешканців центру. Зокрема, йшлося про працевлаштування, побутові питання, оформлення соціальної допомоги та здобуття освіти. 

Всі питання, які виникають у людей, котрі перебувають у цьому центрі, були розв’язані. Сьогодні, в умовах воєнного часу, це дуже важливо, – наголосив Володимир Зеленський.

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер розповів главі держави про плани з покращення умов проживання в центрі. Ці плани включають ремонт будівлі, утеплення фасаду, збільшення електричної потужності та подальшу реконструкцію приміщень для забезпечення комфортного проживання людей.


Нагадаємо, під час робочого візиту Володимира Зеленського в Одеську область відбулись наради. Президент країни вислухав доповіді військових присвячені обговоренню ключових аспектів захисту регіону. Що саме обговорювали на зустрічі – читайте в матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися