Зеленський прибув до Одеси: що обговорювали на зустрічі

Президент країни зустрівся в Одеській області із керівництвом регіону та військовослужбовцями

Під час робочого візиту Володимира Зеленського в Одеську область відбулись наради. Президент країни вислухав доповіді військових присвячені обговоренню ключових аспектів захисту регіону. Про це повідомив Володимир Зеленський у себе на сторінці в telegram. 

Розглядались важливі питання, такі як оперативна обстановка, хід бойових дій в рамках зони відповідальності ОСУВ "Одеса", ситуація в Чорному морі, протимінні заходи та гарантування безпеки "зернового коридору". Велика увага приділялася роботі протиповітряної оборони, захисту Одеси та інфраструктури "зернового коридору". У ході зустрічей були вручені заслужені державні нагороди військовослужбовцями.

Під час таких відряджень завжди велика честь – зустрітися з нашими захисниками. Сьогодні поспілкувався з воїнами, які захищають Південь України, вручив їм державні нагороди. Дякую за службу, за збиті ворожі цілі, за сміливість і самовідданість у захисті нашої держави та людей!, - зазначив Володимир Зеленський.


Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з захисниками ЗСУ, які змінили ситуацію в Чорному морі на користь України та світу, і вручив їм державні нагороди. Зокрема, на зустрічі були присутні оборонці острова Зміїний.

Також Президент країни відзвітував про проведення селекторної наради. Під час засідання обговорили графіки постачання боєприпасів, ракет, техніки. Зведення з фронту, а також роботи "зернового коридору". Зазначимо, протягом 10 місяців цього року морські порти України обробили понад 40 млн т вантажів. Це на 5,4 млн т більше, ніж за аналогічний період 2022 р.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися