У Верховній Раді хочуть створити об'єднання «За Одесу без Труханова»: деталі

Ініціатором рішення виступив депутат від «Слуги народу» Олег Марусяк

Народні депутати Верховної Ради України занадто пильно спостерігають за життям в Одеській області. Наприклад, їх не дуже влаштовує робота мера Одеси Геннадія Труханова, про що свідчать їхні недавні дії. Як повідомляє Telegram-канал "Україна 24/7", група нардепів зареєстрували звернення до спікера ВРУ Дмитру Разумкова про створення нового депутатського об'єднання "За Одесу без Труханова".

В Верховной Раде создадут объединение За Одессу без Труханова

Політики зазначають, що це об'єднання буде міжфракційним, але поки про участь в ньому заявили виключно представники політичної сили "Слуга народу". Більш того — ініціатором створення МФО виступив "слуга" Олег Марусяк.

За його словами, безкарність в Одесі вже перейшла всі межі, тому діяльність депутатів може допомогти на всеукраїнському рівні забезпечити економічне, культурне і соціальний розвиток, а також підтримку Одеського регіону.

Відзначимо, що разом із Марусяком про вступ до об'єднання "За Одесу без Труханова" також заявили депутати Володимир Козак, Богдан Кіцак, Ольга Коваль, Роман Бабій, Руслан Горбенко, Олександр Аліксійчук, Роман Соха, Олександр Литвинов, Ігор Марчук і Олександр Пасічний.

Документ, який потрапив до Мережі, датований 10 вересня. Під ним розміщені особисті підписи політиків.

Як це відобразиться на подальшій співпраці Одеського муніципалітету і народних депутатів, поки невідомо.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що День міста в Одесі відгримів на славу, тож відголоски святкування "доносяться" в інформаційний простір досі. Так, наприклад, стало відомо яким чином очільник міськради Геннадій Труханов проводив свій "патронат", який значився на афішах про гала-концерті в день святкувань. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чим небезпечний для мера Одеси закон про місцевий референдум.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися