Одеський нардеп Гончаренко зізнався, що вів прямий ефір у трусах

Також народний обранець заперечує, що сів перед камерою п'яним

Олексій Гончаренко підтвердив, що вчора, під час прямого ефіру у Тік-Току, він не встиг одягнути штани. Гончаренко був у сорочці і налаштував камеру таким чином, щоб знімати себе до пояса, проте стався конфуз і знизу було видно оголену ногу.

Підтвердження дав сам Олексій Гончаренко на своїй сторінці. 

Крім того, глядачі припустили, що народний депутат вийшов у стрім напідпитку, але сам Гончаренко спростовує цю інформацію. 

Вчора був, звичайно, не "бухой". Як і всі кияни, ви знаєте, дві ночі не спав. І ще вчора було засідання Ради і море включань. Дуже втомився до вечора. Але дуже важливо було: багато питань, на які мав відповісти. Тому вирішив вийти в TikTok, поговорити з підписниками. А вже було 23:30, взагалі-то. Про труси – каюсь, - сказав нардеп. 


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Вищому антикорупційному суді (ВАКС) продовжується судовий процес у справі щодо голови та депутата однієї з міських рад Одеської області, які були затримані та обвинувачені у корупційному злочині. За звинуваченням, вони незаконно отримали вигоду від громадянина за обіцянку забезпечити йому оренду земельної ділянки комунальної власності площею близько 2,5 га.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися