Залишився з віллою, але без роботи: скандального військкома з Одещини звільнено

Правоохоронці продовжують розслідування стосовно “збагачень” Євгена Борисова

Рішенням ставки Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України було звільнено з посади скандального начальника Одеського обласного ТЦК СП Євгена Борисова. Хто буде очолювати ТЦК СП на Одещині наразі невідомо.

Про це повідомила керівниця пресцентру Сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону.

Рішення ставки Верховного Головнокомандувача яке було проголошено 23 червня було реалізовано. Полковник Борисов звільнений з посади начальника Одеського обласного територіального центру комплектування. Зараз відбувається процедура, вона має певну протяжність в часі, передачі посади та подальшої планової реалізації офіцера, — зазначила Наталя Гуменюк. 

Речниця ОК “Південь” додала, що наразі правоохоронці продовжують розслідування, щодо кримінальних проваджень стосовно “збагачень” Борисова. Тим часом очільником Одеської ТЦК та СП став штатний заступник, а далі буде прийнято рішення про призначення нового керівника.

Нагадаємо, що мати вже колишнього одеського військкома Євгена Борисова володіє маєтком в Іспанії на 3 млн євро, а дружина — офісним приміщенням на головній вулиці Марбельї.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися