Колишній одеський військком Євген Борисов володіє майном в Іспанії на 4,5 млн євро - журналісти

ЗМІ показали маєток та офіс родини одеського військкома Борисова

Мати одеського військкома Євгена Борисова володіє маєтком в Іспанії на 3 млн євро, а дружина - офісним приміщенням на головній вулиці Марбельї. Про це йдеться у розслідуванні УП "Батальйон Іспанія.

Так, медійники продемонстрували “здобутки” колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова. Велика вілла та офіс в центрі міста - це не все придбане майно. Також у власності родини воєнкома з’явився Mercedes G-класу, відомий як Гелендваген.

За інформацією журналістів, загальна вартість усього майна придбаного під час повномасштабної війни становить близько 4,5 млн євро. Аби впевнитися в інформації, журналісти УП повторно взяла витяги з іспанського реєстру і на маєток, і на офісне приміщення.

Нагадаємо, що з травня ДБР повідомило, що проти начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова відкрито кримінальне провадження. За даними слідства за гроші посадовець давав вказівку підлеглим не призивати тих чи інших осіб. 

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські затримали чоловіка, який ледве не вбив 44-річну жінку та 12-річну дитину. Про це повідомила Нацполіція в Одеській області. Інцидент стався в одному з будинків Куяльницької ОТГ. За попередньою інформацією, нетверезий чоловік прийшов до будинку односельчанки. Як тільки жінка відкрила двері, без будь-яких причин або пояснень, зловмисник витяг ножиці та виделку та почав бити її в живіт. Постраждала також племінниця господині будинку. Зловмисник наніс дитині багато ножових поранень. Крики жінки та дівчинки почули сусіди, які одразу прибігли на допомогу. Вони викликали лікарів та поліцію і тримали чоловіка до приїзду правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися