Ножицями та виделкою в живіт: на Одещині затримали чоловіка, який ледве не вбив двох людей

Чоловіку загрожує до 15-ти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Поліцейські затримали чоловіка, який ледве не вбив 44-річну жінку та 12-річну дитину. Про це повідомила Нацполіція в Одеській області.  Інцидент стався в одному з будинків Куяльницької ОТГ. За попередньою інформацією, нетверезий чоловік прийшов до будинку односельчанки. Як тільки жінка відкрила двері, без будь-яких причин або пояснень, зловмисник витяг ножиці та виделку та почав бити її в живіт. Постраждала також племінниця господині будинку. Зловмисник наніс дитині багато ножових поранень. Крики жінки та дівчинки почули сусіди, які одразу прибігли на допомогу. Вони викликали лікарів та поліцію і тримали чоловіка до приїзду правоохоронців.

У лікарні дівчинці діагностували проникаюче поранення грудної клітки і внутрішніх органів, травматичний шок другого ступеню, а жінці – колото-різані рани різних частин тіла.

Наразі чоловіка помістили під варту. За скоєне йому загрожує до 15-ти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

“Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 15 п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто в незакінченому замаху на умисне вбивство двох осіб, серед яких є малолітня дитина. Під час досудового слідства поліцейські встановлюватимуть причину нападу молодика на потерпілих, буде проводитися низка експертиз, у тому числі перевірка підозрюваного на осудність. Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - прокоментував подію т.в.о. начальника Подільського районного управління поліції Микола Євтоді.

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські розшукали чоловіка, який у місті Рені переїхав на смерть собаку. Водій, аби уникнути відповідальності, не зупиняючи автівку, поїхав з місця трагедії.  Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися