На Одещині розшукали чоловіка, який переїхав безпритульну собаку та залишив його помирати

За збиття тварини чоловіку загрожує штраф та позбавлення водійських прав

Поліцейські розшукали чоловіка, який у місті Рені переїхав на смерть собаку.  Водій, аби уникнути відповідальності, не зупиняючи автівку, поїхав з місця трагедії. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

33-річний чоловік, керуючи автомобілем "ВАЗ", наїхав на безпритульну собаку, який від отриманих ушкоджень помер на місці. Про інцидент в поліцію повідомила очевидиця.

Правоохоронці, переглянувши камери відеоспостереження, впродовж години розшукали правопорушника. Чоловіка перевірили на стан сп’яніння, він виявився нетверезим. Заперечувати своєї вини чоловік не став та зізнався у скоєному, втім пояснив, що ненавмисно збив собаку і алкогольний напій вжив після аварії. 

В ході перевірки водія правоохоронці встановили, що він у серпні минулого року за нетверезе водіння був позбавлений права керування транспортними засобами на один рік, а у травні цього року був притягнутий до відповідальності про адміністративні правопорушення, через те що знову сів за кермо, попри відсутність дозвільних документів.

Цього разу відносно чоловіка поліцейські склали адміністративні матеріали за чотирма статтями. Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду.

Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику, –  штраф у розмірі двох тисяч чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (40800 гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк від п'яти до семи років та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі чоловік наїхав на собаку та поїхав геть. Публікація про те, як водій автомобіля "Mercedes" переїхав собаку, розлетілося соціальними мережами.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися