Звільнення — не покарання: що далі для скандального військкома Одещини Борисова

Наразі правоохоронні органи розслідують законність "збагачення" Борисова під час війни

Рішенням ставки Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України було звільнено з посади скандального начальника Одеського обласного ТЦК СП Євгена Борисова. Коли буде призначено нового голову ТЦК СП на Одещині та хто саме це буде наразі невідомо.

Про це повідомила керівниця пресцентру Сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону.

Щоб відбулось покарання за правопорушення, які будуть виявлені та доведені, мають працювати правоохоронні органи. Як тільки їхня робота буде завершена, буде правове рішення, — зазначила речниця ОК “Південь”.

Розкішне життя колишнього військкома

За інформацією, яка стала причиною скандалу, у нього та його родини є вілла в Іспанії, вартістю 3 млн 950 тис. євро та офіс за 2 млн євро. Також в ЗМІ з’являлась інформація, що військком, минулого року наприкінці грудня відпочивав в Іспанії протягом 20 днів. В цей період він перебував у місті Марбелья в Іспанії, де проживає його родина.

Нагадаємо, що мати вже колишнього одеського військкома Євгена Борисова володіє маєтком в Іспанії на 3 млн євро, а дружина — офісним приміщенням на головній вулиці Марбельї.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися