Не Борисовим єдиним: в Одеській області розгорівся скандал, щодо незаконного збагачення військкома

За інформацією ЗМІ Южненський військком збагатився під час війни на більш ніж мільйон доларів

Нещодавно в соцмережах була оприлюднена інформація щодо депутата та військкома міста Южне Єгора Смирнова. За цими даними він став доларовим мільйонером під час війни та “влаштував” своїх товаришів працювати в ТЦК.

В Одеському обласному ТЦК  відреагували на цю інформацію.

Військове командування однозначно засуджує будь-які прояви незаконного збагачення та зловживання посадовими повноваженнями. Наголошується, що такі дії не можуть бути прикриті військовою службою та не залишаться без належного реагування.

Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі, — йдеться в повідомленні.

Незаконне збагачення Смирнова

Згідно з оприлюдненою інформацією за час війни Южненський військком придбав у свою власність наступне:

  • комерційна нерухомість загальною площею майже 500 кв.м;

  • гектари землі на узбережжі чорного моря;

  • стоянка для авто 938,7 кв.м.

Також він володіє групою нежитлових приміщень загальною площею 348.1 кв.м. Все це оцінюється у більш ніж мільйон доларів. З огляду на серйозність звинувачень, правоохоронні органи вже ініціювали перевірку, Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження.

Нагадаємо, що Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому начальнику Одеського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Євгенові Борисову. Його відправили під варту на два місяці із правом внести заставу у розмірі 150 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися