Нардепа Дмитрука із Одеси покинули помічники: що сталося

Народний обранець регулярно потрапляє в різні політичні скандали

У політичному житті деяких високопоставлених чиновників намічаються зміни. Як, наприклад, у народного депутата від "Слуги народу" Артема Дмитрука, обраного від Одеси (округ №133). Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Думської", нардепа залишила частина його помічників.

Якщо говорити конкретніше, то пул політика покинула громадська організація "Спільна мета". За словами керівника об'єднання Володимира Савченко, колективний вихід багатьох членів ГО від Артема Дмитрука відбувся ще місяць тому.

Причина такої поведінки помічників політика вельми проста — його неоднозначна позиція в різних питаннях.

"Відомо, що організація довгий час займає винятково проукраїнську позицію, що розходиться з новим курсом Дмитрука, який постійно потрапляє в політичні скандали, а днями дав інтерв'ю проросійському блогеру Анатолію Шарію, який знаходиться під санкціями РНБО", — підкреслив Володимир Савченко.

Сам нардеп поки ще ніяк не відреагував на ситуацію, що склалася. Нагадаємо, що перемогу на парламентських виборах в 2019 році він отримав в Київському районі Одеси (округ 133).

За час перебування у Верховній Раді ім'я Артема Дмитрука неодноразово спливало в різного роду скандалах. Серед одеситів він відомий, як мінімум, тим, що влітку 2021 року його охорона побила громадян, які прийшли до депутата на прийом.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що не кращим чином склалася чергова робоча поїздка народного депутата від політсили "Слуга народу" Олександра Гайду в Одесу. У столичного політика на Київському ринку витягли гаманець і зникли в невідомому напрямку. Скільки грошей було вкрадено у політика, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чим так була глибоко обурена одна із депутаток Одеської міськради, що дозволила собі не надто цензурні вирази під час засідання комісії з питань охорони здоров'я. Деталі — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Азазель

16 вересня 2021, 08:46

Шло бы уже это бородатое чудище куда подальше от Одессы , куда нибудь в свое село .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися