В Одеській області ОПЗЖ почала активну агітацію із допомогою продуктових наборів — ЗМІ

Одеситам дзвонять нібито від благодійного фонду Оксани Марченко

Осінь 2021 року погрожує бути політично-спекотною не лише в Харкові, де повинні пройти вибори міського голови, а й на Одещині. Принаймні, про це свідчить активізація представників політичної партії "Опозиційна платформа — За життя". Інформацію передає інсайдерський Telegram- канал "Чеснок".

Одна з передплатниць ресурсу повідомила, що регулярно отримує телефонні дзвінки з київського номера 38 (044) 337-26-38. Також на підвищену увагу "зі столиці" скаржаться і деякі її сусіди.

"Представляються благодійним фондом подружжя нардепа Віктора Медведчука Оксани Марченко і вмовляють оформити заявку на продуктові набори. На сайті фонду, крім сім'ї Медведчука/Марченко, вказані як меценати нардеп-втікач Тарас Козак і генеральний директор закритого в Україні телеканалу" 112 "Єгор Бенкендорф", — пишуть адміністратори "Чеснока".

На каналі припускають, що Оксана Марченко, яка є дружиною голови партії "ОПЗЖ", починає вести свою агітацію серед жителів Одеської області.

Чи так це, поки невідомо. Офіційних заяв про те, що ОПЗЖ намагаються приділити якомога більше уваги Одещині, не було. Однак зазначимо, що одразу після того, як проти Віктора Медведчука були введені санкції РНБО, Оксана Марченко заявила, що слідом за чоловіком йде в політику. Звичайно, відома телеведуча вступила до лав політсили "Опозиційна платформа".

Додамо, що цієї осені на Одещині планується проведення виборів, як мінімум, до Каролін-Бугазької сільради.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що депутати Одеської міськради від політичної сили "Опозиційна платформа — за життя" можуть готуватися до зміни "адміністрації" всередині фракції. Все нібито через те, що нинішній глава "ОПЗЖ" Богдан Гіганов в міськраді Одеси провалює комунікацію з усіма колегами — як по партії, так і поза нею. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Джерело: https://t.me/chesno_OK/1248


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися