Знайшли тільки взуття: як тривають пошуки поліцейської, яку змило хвилями в Одесі

Дівчину досі шукають

Одеські водолази знайшли взуття дівчини, яку змило хвилею з пірса під час відпочинку біля моря в Одесі. Пошуки потопельниці ще досі тривають.

Про це повідомили у ДСНС Одеської області. 

Наразі обстежили 10 тис. м2 дна та 10 км вздовж берегової лінії. 

Нагадаємо, на пляжі Аркадія хвилями змило 20-річну поліцейську з Рівного, яка перебувала в місті на відпочинку. Молоду дівчину змило хвилею з пірса ввечері 2 червня.

Шановні мешканці та гості міста та області! Рятувальники не рекомендують відвідувати пляжі, адже поки в нашому регіоні немає офіційно визначених місць для купання! Але якщо ви все ж  таки вирішили випробувати долю, то наполегливо просимо вас   дотримуватись правил безпеки, щоб вберегти те, що найцінніше - своє життя, - йдеться в повідомленні. 

"Коментарі" писали, що з наближенням літа в Одесі активно готуються до пляжного сезону. Торік, через підрив Каховської ГЕС, офіційно дозволили купатись майже в кінці літа. Тим часом наразі підготовка до оздоровчого сезону вже триває. Поки дати відкриття пляжів ще немає, втім міський голова сказав за яких умов одесити та гості міста зможуть відпочивати біля моря.







Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися