Нічний вибух в Одесі: ворог випустив по місту дві крилаті ракети типу "Х"

На Одещині зберігається висока ймовірність нанесення ракетних обстрілів

В Одесі цієї ночі було чутно вибухи. Наше ПВО збило дві крилаті ракети окупантів. Їх випустили ворожим винищувачем з Чорного моря. Ліквідували ворожу ракету сили ППО. В ОК "Південь" зазначити, що ракети були типу "Х". 

"Вночі, 8 травня, підрозділами повітряного командування "Південь" були виявлені та знищені дві крилаті ракети типу "Х", випущені ворожим винищувачем з напрямку Чорного моря по Одещині.Нищимо ворога і його задуми! Слава Україні!" - повідомила Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування "Південь".

Ситуація на Одещині на сьогодні є напруженою, оскільки існує велика ймовірність завдання росіянами ракетних ударів по регіону, повідомив речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"У нас вже другу добу поспіль розпочинається день із повітряної тривоги, і вона насправді не закінчується. Тривога звучить постійно: то відбій, то знову оголошення. Проміжки часу не дуже великі. Тому можемо говорити, що ситуація дуже напружена, і ймовірність нанесення ракетних ударів по місту та по нашій області залишається дуже високою", - сказав Братчук в ефірі національного телемарафону.

Він зазначив, що під час ракетного обстрілу, який стався у суботу вранці, на Одещині пошкоджено об'єкт інфраструктури, постраждалих немає.

Нагадаємо, вчора, 7 травня, російські загарбники випустили по Одеській області 10 ударів крилатими ракетами. Шість ракет влучили у житловий квартал міста. Було знищено об'єкти інфраструктури. Це меблевий завод і також було пошкоджено і так уже зруйновану злітно-посадкову смугу Одеського аеропорту та центр управління Одеського аеропорту. 

До ракетного обстрілу Одеси було залучено російську стратегічну авіацію з Каспійського регіону.

Раніше цього ж дня ворог випустив чотири ракети по півдню Одеської області, які влучили по території Арцизької ОТГ. У соцмережах жителі Арцмзу пишуть, що зараз вони - без світла та води. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися