В Одесі знайшли тіло дівчини, яку хвилею змило в море (ФОТО)

Водолази шукали дівчину з 2 червня

В Одесі на пляжі Аркадія хвилями змило 20-річну поліцейську з Рівного, яка перебувала в місті на відпочинку. Молоду дівчину змило хвилею з пірса ввечері 2 червня. Після трьох днів пошуку, тіло дівчини все ж знайшли. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.

Сьогодні вдень, неподалік від місця, де трапилась трагедія, водолази виявили тіло потопельниці. Вкотре закликаємо дотримуватись правил безпеки під час перебування біля водойм! Пам’ятайте, один неправильний крок може коштувати вам життя!, – йдеться в повідомленні. 

Трагедія в Аркадії: що відомо

Ввечері 2 червня 20-річна дівчина з Рівного відпочивала з друзями на пірсі. В морі був сильний шторм, й в момент коли дівчина знімала відео одна з хвиль змила її з пірса. На одному з відео, яке ширилось соціальними мережами видно, що дівчина після падіння у воду була у свідомості й намагалась вилізти, втім, на жаль, їй це не вдалось. 

Речниця ДСНС України в Одеській області Марина Аверіна розповіла, що за час пошуків водолази обстежили 35 000 м² акваторії Чорного моря. А пошуки ускладнювалися штормом. Рятувальникам доводилося шукати безпечне місце, щоб зануритися під воду.


"Коментарі" писали, що в Одесі активно готуються до пляжного сезону. Торік, через підрив Каховської ГЕС, офіційно дозволили купатись майже в кінці літа. Тим часом наразі підготовка до оздоровчого сезону вже триває. Поки дати відкриття пляжів ще немає, втім міський голова сказав за яких умов одесити та гості міста зможуть відпочивати біля моря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися