ДТП з постраждалою на Одещині: на водіїв чекає штраф чи обмеження волі

У місті Білгород-Дністровський зіткнулись автомобілі «ВАЗ» та «Hyundai Accent»

Двох водіїв, чиї порушення правил дорожнього руху призвели до травмування людини, відправлено на лаву підсудних. Один із пасажирів зазнав середньої тяжкості травм, а обом керманичам загрожує від штрафу до обмеження волі та позбавлення права керувати транспортними засобами. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася ввечері на початку березня у місті Білгород-Дністровський.

Під час досудового розслідування було встановлено, що 22-річний водій автомобіля "ВАЗ", перевищуючи допустиму швидкість у населеному пункті, зіткнувся з автомобілем "Hyundai Accent", яким керував 62-річний мешканець Болградського району. Останній, не переконавшись у безпечності маневру, почав розворот.

У результаті аварії 62-річна жінка, що була пасажиркою автомобіля "Hyundai", отримала переломи руки. За висновками судово-медичної експертизи, ці травми віднесено до категорії середньої тяжкості.

Обидва водії були перевірені на стан сп’яніння – результати показали, що вони були тверезими.

Ми долучили до матеріалів провадження висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і висунули обом водіям обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження. Це правопорушення карається штрафом від 51 тис. до 85 тис. гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство завершено, обвинувальні акти скеровано до суду, – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

ДТП на Одещині 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 

У Білгороді-Дністровському водій "BMW", рухаючись дорогою поблизу Дністровського лиману, в районі гаражного кооперативу скоїв наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Маленького пацієнта доставили до лікарні з численними саднами, забоями голови та переломом ноги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися