ДТП на Одещині: 73-річний водій збив двох пішоходів

Водій, який травмував двох пішоходів у Березівці, постане перед судом

Поліція Березівського району завершила досудове розслідування щодо ДТП, у якій постраждали двоє пішоходів. Обвинувальний акт стосовно водія вже направлено до суду. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді штрафу або обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Інцидент стався у квітні цього року, близько 11 години ранку, на нерегульованому пішохідному переході в місті Березівка. За даними слідства, 78-річний водій автомобіля "Hyundai Tucson", не виявив належної уваги до дорожньої обстановки, не зменшив швидкість і збив двох людей, які перетинали проїжджу частину.

Внаслідок наїзду 54-річна жінка отримала серйозні ушкодження — перелом кістки таза, а 37-річний чоловік — закритий осколковий перелом стегна. За висновками медичних експертів, ці травми класифікуються як середньої тяжкості.

Водій залишився неушкодженим. Його перевірили на вміст алкоголю в крові, і він виявився тверезим.

В рамках слідства було проведено низку експертиз та інших необхідних слідчих дій. Зібрано достатньо доказів, щоб висунути водієві обвинувачення у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до травм середньої тяжкості. Згідно з частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, таке порушення карається штрафом від 51 тисячі до 85 тисяч гривень, виправними роботами до двох років, арештом до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, з можливим позбавленням права керувати транспортом на такий же строк, — повідомив старший слідчий Березівського районного відділу поліції Віталій Недзельський.

ДТП на Одещині 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися