На Одещині водій BMW тікав від патрульних та збив трьох пішоходів: в якому стані люди

Загалом внаслідок ДТП четверо постраждалих

Поліцейські з'ясовують деталі дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 9 червня близько 18:00 в селі Фонтанка, Одеської області. У результаті аварії постраждали водій автомобіля BMW та троє пішоходів. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними, 34-річний водій BMW, намагаючись уникнути переслідування патрульними, на одному з перехресть зіткнувся з автомобілем Ford. Після зіткнення BMW втратив керування і збив трьох жінок, які в той момент переходили дорогу на пішохідному переході.

Постраждалих — водія BMW та трьох жінок-пішоходів — доставили до лікарні з різними травмами. На щастя, загрози для їхнього життя немає. Дві жінки після медичного огляду відмовилися від госпіталізації. Водій Ford не отримав ушкоджень.

При огляді водія BMW правоохоронці виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння, відчувши запах алкоголю. Зараз він перебуває в лікарні, де у нього взяли біологічні зразки для підтвердження стану сп’яніння.

Розслідування також показало, що чоловік за кермом BMW не мав права керувати транспортним засобом відповідної категорії. Раніше він вже притягувався до відповідальності за ч. 2 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) за керування без відповідних документів. Крім того, у його історії є порушення за керування у нетверезому стані (ч. 1 ст. 130 КУпАП), а також кримінальні справи за незаконне заволодіння транспортним засобом (ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України) та крадіжку (ч. 3 ст. 185 ККУ).

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка детально досліджує всі обставини аварії. Після завершення розслідування правова кваліфікація події буде визначена.

ДТП на Одещині 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися