Смертельна ДТП на Одещині: серед постраждалих немовля

Винуватцю ДТП загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років

Вчора, 9 червня, близько 16:00, у селищі Олександрівка Чорноморської ОТГ сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок аварії одна людина загинула, а п’ятеро отримали поранення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Обставини ДТП

За попередніми даними поліції, 32-річний водій автомобіля "Honda" не дотримався безпечної швидкості та дистанції, в результаті чого в'їхав у автомобіль "Mercedes", яким керував 56-річний чоловік. Від удару "Mercedes" зіштовхнувся з мікроавтобусом "Hyundai", припаркованим на узбіччі 43-річним водієм.

Жертви та постраждалі

Наслідки аварії виявилися трагічними: 40-річний пасажир "Honda" загинув на місці. Інший пасажир цього автомобіля, 29-річний чоловік, отримав закритий перелом плеча, а водій "Honda" - перелом кісток таза. Водій "Mercedes" зазнав незначних ушкоджень, але його 4-місячний син отримав закриту черепно-мозкову травму та забій лобної частини голови. Водій "Hyundai" отримав забійну рану гомілки. Усіх постраждалих було терміново доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Розслідування аварії

На місце аварії негайно прибули патрульна поліція та слідчо-оперативна група з відділу розслідування злочинів у сфері транспорту. У всіх водіїв взяли біологічні зразки для перевірки на стан сп'яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів, що призвело до смерті або важких тілесних ушкоджень. Санкції за цей злочин передбачають позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років. У рамках провадження будуть проведені додаткові експертизи для встановлення всіх деталей аварії.

ДТП на Одещині 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 

У Білгороді-Дністровському водій "BMW", рухаючись дорогою поблизу Дністровського лиману, в районі гаражного кооперативу скоїв наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Маленького пацієнта доставили до лікарні з численними саднами, забоями голови та переломом ноги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися