Вечірній обстріл Одеси: зруйновано будівлі, є постраждалі

Потрапили в об'єкти туристичної інфраструктури

П`ять будівель зруйновано, двоє постраждалих. По Одещині нанесено черговий ракетний удар. Три ракети типу "Кинджал"  випущено з літака стратегічної авіації Ту-22. Про це повідомила речниця Сил оборони та охорони півдня України Наталя Гуменюк. 

"Зафіксовано влучання в об'єкти туристичної інфраструктури. Зруйновано 5 будівель. Пожежу ліквідовано, постраждалі 2 особи, які доставлені в лікарню", - повідомила Гуменюк. 

Відомо, що зараз триває розбір завалів, з-під яких врятовано собаку. 

На місці злочину працює слідчо-оперативна група Нацполіції.

Зазначимо, що ракетами типу "Кинжал" Одеський регіон обстрілюють вперше. Це найсучасніші і швидкі ракети, які має росія на даний момент. Їхнє число дуже обмежене і витрачати таку зброю на те, щоб рознести пляжні будиночки – верх марнотратства. Але у своїх пабліках вони всюди "бачать" іноземних найманців, тому і обстрілюють так активно Одесу. 

Нагадаю, що "Коментарі" писали, сьогодні вранці росіяни вже обстрілювали Одеську область. Тоді було випущено 4 крилаті ракети з території тимчасово окупованого Криму.

Противник обстрілює Одеський регіон, починаючи з 7 травня, майже без зупинок. Цілями є як інфраструктурні об'єкти, такі як аеродроми та мости, так і цивільні будівлі: багатоповерхові будинки, приватний сектор, готелі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися