В Одесі маршрутка врізалася у вантажівку: скільки пасажирів постраждали

Одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП у Приморському районі міста

У центрі Одеси, на вулиці Малій Арнаутській, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та вантажівки. Інцидент стався сьогодні, 13 червня, близько восьмої ранку. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними поліції, 50-річний водій маршрутного таксі, повертаючи з вулиці Старопортофранківської на Малу Арнаутську, не впорався з керуванням і врізався у вантажний автомобіль "MAN", припаркований у правій крайній смузі.

На момент аварії в салоні маршрутки перебувало близько 20 пасажирів. За наявною інформацією, шестеро з них звернулися за медичною допомогою.

На місці ДТП працюють слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод і патрульна поліція Одеської області. Поліцейські проводять огляд місця події та збирають свідчення очевидців.

Водія маршрутного таксі перевіряють на стан алкогольного сп’яніння. Після з'ясування всіх обставин аварії буде визначена її правова кваліфікація.

ДТП на Одещині 

9 червня, близько 16:00, у селищі Олександрівка Чорноморської ОТГ сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок аварії одна людина загинула, а п’ятеро отримали поранення. 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися