Ситуація на Одещині: яка вірогідність наступу

Марченко розповів про обстановку в регіоні

Росіяни сьогодні атакували Одещину, але сили ПВО успішно попередили небезпеку і врятували життя мешканцям регіону. Втім, ігнорувати сигнал повітряної триваги не варто, бо загроза ворожого обстрілу зберігається високою.  Так сказав голова обласної військової адміністрації Максим Марченко.

"Сьогодні вдень ворог наніс ракетний удар по одному з районів нашої області. На щастя, постраждалих та руйнувань немає. Наразі існує підвищена загроза ракетних ударів. Ворог намагається зруйнувати нашу інфраструктуру, щоб унеможливити її подальше використання. Але підрозділи протиповітряної оборони завжди готові захистити Одещину від ворожих атак", - сказав він.

Водночас все більше окупантів стають деморалізованими, зазначає Марченко. А це означає, що  вірогідність їхньої атаки на область знижується. 

"У сусідній області тривають напружені бойові дії, але ворог не має достатньо сил та засобів для ведення наступальних дій. Також спостерігаються низький моральний стан окупаційних військ, що знижує вірогідність наступу. Тому всі вони будуть знищені. Разом до перемоги. Все буде Україна", - заявив голова адміністрації.


Джерело: https://t.me/odeskaODA/557


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися