ДТП в Одесі: інкасаторський автомобіль на смерть збив пенсіонера

Слідчо-оперативна група з розслідувань дорожньо-транспортних пригод встановлює повні обставини події

Вранці 26 червня на проспекті Небесної Сотні сталася трагічна аварія, внаслідок якої загинув 73-річний одесит. За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу в невстановленому місці.  Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Близько дев'ятої години ранку 61-річний водій інкасаторського автомобіля Volkswagen Transporter, рухаючись по проспекту, здійснив наїзд на літнього чоловіка. За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу в невстановленому місці. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

На місце події прибули слідчо-оперативна група з розслідування ДТП Слідчого управління Національної поліції в Одеській області. Правоохоронці здійснюють ретельний огляд місця події та з'ясовують усі деталі інциденту. Водія транспортного засобу буде перевірено на стан алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Наразі поліція продовжує розслідування для встановлення точних обставин аварії. Після завершення розслідування буде надана правова кваліфікація події.

ДТП на Одещині 

23 червня, близько 10-ї години ранку, в селі Міжлиманське, Одеського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, а також бригада швидкої допомоги.

У ніч на 18 червня в селі Садове, що входить до Молозької об'єднаної територіальної громади, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій Opel Combo, 54-річний житель села Семенівка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мотоциклістом

У центрі Одеси, на вулиці Малій Арнаутській, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та вантажівки. Інцидент стався, 13 червня, близько восьмої ранку.

9 червня, близько 16:00, у селищі Олександрівка Чорноморської ОТГ сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок аварії одна людина загинула, а п’ятеро отримали поранення. 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися