ДТП в Одесі: авто з пасажирами дітьми розбилось вщент

Автопригода сталася 26 червня близько 22-ї години на розі вулиць Велика Арнаутська та Європейська.

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними, 40-річний водій легкового автомобіля Dodge, намагаючись уникнути наїзду на пішоходів, які перетинали дорогу по пішохідному переходу, зіткнувся зі стовпом. Внаслідок зіткнення дві жінки (39 і 36 років), а також двоє хлопчиків отримали різні тілесні ушкодження і були госпіталізовані.Сам водій уникнув серйозних ушкоджень, проте його перевірять на наявність сп’яніння. 

Поліція розпочала розслідування для встановлення всіх обставин аварії. Згідно з даними з Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за статтею, що стосується порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило середньої тяжкості тілесні ушкодження потерпілому. Автомобіль відправлено на арештмайданчик для проведення експертиз.

ДТП на Одещині 

Вранці 26 червня на проспекті Небесної Сотні сталася трагічна аварія, внаслідок якої загинув 73-річний одесит. За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу в невстановленому місці. 

23 червня, близько 10-ї години ранку, в селі Міжлиманське, Одеського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, а також бригада швидкої допомоги.

У ніч на 18 червня в селі Садове, що входить до Молозької об'єднаної територіальної громади, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій Opel Combo, 54-річний житель села Семенівка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мотоциклістом

У центрі Одеси, на вулиці Малій Арнаутській, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та вантажівки. Інцидент стався, 13 червня, близько восьмої ранку.

9 червня, близько 16:00, у селищі Олександрівка Чорноморської ОТГ сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок аварії одна людина загинула, а п’ятеро отримали поранення. 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися