Загибель підлітка на Одещині: поліція з'ясовує обставини вибуху

Поліція розслідує трагічну загибель підлітка в Ізмаїльському районі

Трагедія сталася вчора, 3 липня, в одному з сіл Саф'янівської територіальної громади Ізмаїльського району. Попередньо встановлено, що у підлітка вибухнув невідомий предмет. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією, 15-річний хлопець знайшов у лісосмузі невідомий предмет і приніс його додому. На подвір’ї він почав розбирати знахідку, яка раптово вибухнула. Унаслідок вибуху спалахнула пожежа, яка стала фатальною для підлітка.

На місце події негайно прибули вогнеборці, які швидко ліквідували займання. Наразі там працюють слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та фахівці управління вибухотехнічної служби Одеської обласної поліції.

Поліція вже відкрила провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". Розслідування триває, і правоохоронці встановлюють усі обставини цієї трагічної події.

Закликаємо дорослих та дітей бути дуже уважними та обережними, адже в країні війна і будь-де можна натрапити на небезпечні предмети. При виявленні бойових припасів, снарядів, мін тощо, або підозрілих предметів не торкайтеся їх, а невідкладно повідомляйте на спецлінію Національної поліції "102" або Державної служби з надзвичайних ситуацій "101", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, поліцейські з’ясували, що під час прибирання дороги сполученням Сарата – Арциз співробітник комунального підприємства знайшов пакет із трьома запалами від гранат. Один із них здетонував прямо в руках у потерпілого. Причина — необережне поводження.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися