На Одещині стався вибух на трасі: постраждав пенсіонер

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група

Наразі поліцейські встановлюють обставини вибуху на автошляху поблизу Сарати. Відомо, що в результаті інциденту зазнав поранень 60-річний пенсіонер. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, поліцейські з’ясували, що під час прибирання дороги сполученням Сарата – Арциз співробітник комунального підприємства знайшов пакет із трьома запалами від гранат. Один із них здетонував прямо в руках у потерпілого. Причина - необережного поводження. Зараз чоловіка госпіталізували до лікарні. Медики діагностували множинні травми верхньої кінцівки.

“На місці події працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та фахівці управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області. Правоохоронці вилучили два запали від гранат та фрагменти здетонованого запалу, які будуть направлені на експертне дослідження. Правоохоронці встановлюють повні обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 263 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”, - прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

“Коментарі” також писали, що до поліції звернулася 33-річна одеситка та повідомила, що нещодавно поховала свою матір на Західному кладовищі, а коли прийшла на поминки, то на місці її захоронення виявила могилу іншого чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися