В Одесі тіло померлої жінки перепоховали без відома її родичів: поліція з’ясовує обставини

Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події

До поліції звернулася 33-річна одеситка та повідомила, що нещодавно поховала свою матір на Західному кладовищі, а коли прийшла на поминки, то на місці її захоронення виявила могилу іншого чоловіка. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Згодом жінка знайшла нове місце поховання її мати. Як виявилось, воно знаходиться на тому ж цвинтарі, але в іншому місці. Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події та причетних до неї осіб.

“За даним фактом дізнавачі розпочали провадження за ознаками статті 356 Кримінального кодексу України. Йдеться про самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника. Згідно із санкцією статті за вказані дії передбачене покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (до 850 гривень) або  виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до трьох місяців”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” також писали, що поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно 60-річного жителя Подільська, який допустив зіткнення з вантажівкою. Унаслідок аварії травмувався пасажир. Так, правоохоронці з'ясували, що водій легкового автомобіля через свою неуважність не впорався із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив лобове зіткнення з вантажівкою. ДТП сталося в липні у місті Балта.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися