Поліцейські скерували до суду акт відносно водія, який допустив зіткнення з вантажівкою на Одещині

Чоловіку загрожує обмеження волі на строк до трьох років

Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно 60-річного жителя Подільська, який допустив зіткнення з вантажівкою. Унаслідок аварії травмувався пасажир. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці з'ясували, що водій легкового автомобіля через свою неуважність не впорався із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив лобове зіткнення з вантажівкою. ДТП сталося в липні у місті Балта. 

В результаті аварії постраждав пасажир легковика. Потерпілий був одразу госпіталізований. Медики діагностували перелом нижньої  і верхньої щелепи, виличної кістки, правої орбіти, кісток носу. Водії транспортних засобів не постраждали. 

Поліцейські також провели перевірку на стан сп’яніння. Обидва водія були тверезими. 

“На підставі зібраних доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури висунули керманичу легковика обвинувачення  у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що поліцейські затримали 34-річного жителя Білгород-Дністровського району, який п’яним сів за кермо, наїхав на пішохода та втік. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Коментарі також писали, що поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на автодорозі сполученням Подільськ – Балта. Аварія сталася вчора близько 18-ї години неподалік села Петрівка Балтської ОТГ. Наразі відомо, що дві людини загинули, одна – госпіталізована. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися